AbS²


Bostsestraat 1 3300 Tienen
0476 344168 Klik om te bellen

Over AbS²

Het uitgangspunt van ieder project is altijd de mens. Architectuur moet ruimte scheppen waarin men zich goed voelt en goed kan functioneren. Architectuur moet een ‘tankstation’ creëren waar men ‘leeg’ kan halt houden, zich kan opladen en vol energie terug aan de levensdrukte kan deelnemen.
Architectuur mag nooit hinderen, maar moet stimuleren om te functioneren, aangepast aan de behoeften van de gebruiker.
In ieder project zijn harmonie en schaal essentiëel en wordt gezocht naar een evenwicht tussen licht en donker, openheid en geborgenheid.

Dit creëren in samenspraak met de gebruiker is en blijft de enige doelstelling van AbS², zonder onderscheid te maken tussen grote of kleine projecten, nieuwbouw of renovatie – restauratie.
De degelijke opvolging en coördinatie van de werken is een essentieel onderdeel in het totaal bouwproces om tot een goed en bevredigend eindresultaat te komen.

Bij ieder project waar vertrokken wordt van een bestaand gegeven wordt steeds respect opgebracht voor de waarden van het gebouwde verleden.
Aan de hand van een deskundige analyse wordt de kwaliteit van het bestaande afgewogen en een waardering van de eigenheid vastgelegd.

Foto's

Grondige verbouwing van een apotheek
Verbouwing woning in Tienen
Aanbouw van een rijhuis, Tienen
Restauratie van het Van Ransthuis, Tienen
Kantoorgebouw in Hoegaarden

Soort bureau

Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Renovatie
Restauratie
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Logo AbS²

AbS²

AbS²


Bostsestraat 1 3300 Tienen
0476 344168 Klik om te bellen