Alinea Interieurarchitectuur nv


Stationsstraat 169 2440 Geel
014 58 65 69 Klik om te bellen

Over Alinea Interieurarchitectuur nv

Het ontwerpbureau Alinea is gespecialiseerd in interieurarchitectuur voor woningen, winkels, kantoorruimten, musea en openbare besturen, zowel voor nieuwbouw projecten als verbouwingen. Daarnaast ontwerpt het bedrijf ook meubels en objecten zoals tafels, vitrinekasten, sideboards en is daar onlangs ook een eigen juwelencollectie aan toegevoegd.  

Naast totaalconcepten biedt Alinea ook advies voor interieur, woonconcepten, technisch advies en akoestisch advies. Graag zoeken wij een gepaste oplossing voor je problemen en uitdagingen. Een geslaagd interieur is namelijk meer dan ruimte creëren en ordenen. Materiaal, kleur, licht, meubilair, kunst en aanvullende accessoires zijn sfeerbepalend. Niet direct zichtbaar, maar wel hoorbaar levert een goede akoestiek een zeer belangrijke bijdrage tot een aangenaam interieur. In al onze interieurontwerpen worden akoestische oplossingen onopvallend geïntegreerd in de interieurarchitectuur. Wij hebben een grondige expertise opgebouwd om creatieve oplossingen aan te bieden op allerhande akoestische problemen voor uw privéwoning, winkel, kantoor en horeca.

Leo Aerts, interieurarchitect/designer en drijvende kracht achter Alinea nv, biedt al ruim 30 jaar creatieve totaaloplossingen op uw interieurvragen.
Alle mogelijke interieuropdrachten (home, retail, office, public spaces) vult Alinea in vanuit een persoonlijke visie waarbij architectuur, multifunctionaliteit en technische uitwerking duidelijk geïntegreerd zijn. Kwalitatieve oplossingen worden aangeboden om energie en materiaal te besparen, om duurzaam en ecologisch te ontwerpen. Deze ontwerpcreativiteit werd al meermaals bekroond met nationale en internationale awards, waaronder de felbegeerde Duitse Red Dot Award en de Good Design Award in de USA.

KMO bedrijven en vrije beroepen kunnen voor hun interieuradvies bij Alinea een beroep doen op financiële steun van de KMO portefeuille.
Een uitgebreide uitleg vindt u op http://www.kmo-portefeuille.be.

Nog vragen? mail ons op info@alinea.be 

Foto's

Alinea Interieurarchitectuur nv in het kort

Soort bureau

Binnenhuisarchitect
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Woningbouw

Onze locatie

Alinea Interieurarchitectuur nv


Stationsstraat 169 2440 Geel
014 58 65 69 Klik om te bellen