B2Ai


Kwadestraat 149A/0.1 149A/0.1 8800 Roeselare
+32 51 21 11 05 Klik om te bellen

Over B2Ai

We zijn mensgericht, vakkundig en nieuwsgierig. Grootschalige en complexe programma’s bedenken en herdenken blijft onze sterkte. Luisterbereidheid, inlevingsvermogen en zin voor synthese zijn onze recepten om tot vernieuwende oplossingen komen, afgeleverd binnen timing en budget. Via onze aanpak bieden we een architecturaal antwoord op de actuele maatschappelijke uitdagingen van vandaag: vergrijzing, verstedelijking, duurzaamheid, nieuwe woonvormen …

Logisch dat we onze portfolio breed houden en niet voor een bepaalde niche kiezen. Kennisuitwisseling binnen het kantoor is primordiaal, zowel op het vlak van architectuur als van gespecialiseerde knowhow voor diverse complexe programma’s zoals zwembaden, health&care-projecten, scholen, of projecten voor vrije tijd en cultuur.

Onze afdelingen interieur, urban planning, stabiliteit en technieken maken een volledig geïntegreerd project mogelijk. In de vier ateliers in Brussel (Nederlands & Frans), Gent en  Roeselare geven 120 medewerkers elke dag het beste van zichzelf.

Foto's

AZ Zeno Knokke-Heist

Soort bureau

Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Logo B2Ai

B2Ai

B2Ai


Kwadestraat 149A/0.1 149A/0.1 8800 Roeselare
+32 51 21 11 05 Klik om te bellen