M.L.C. Consultancy


Barnumstraat 13 8760 Meulebeke
0494268162 Klik om te bellen

Over M.L.C. Consultancy

Waarom is M.L.C. Consultancy de beste keuze voor jou?

Wij ontzorgen de (ver)bouwers en staan hen bij gedurende het ganse bouwproces, tot het laatste likje verf. Beheer, begeleiding en optimaliseren. Budget en timing. "1 keer en nooit meer" is een uitspraak dat vele mensen uitspreken na een niet al te vlot gelopen verbouwing, samen met de nodige stress die het met zich meebrengt.

Wat kan M.L.C. Consultancy je bieden?

We hebben, door ervaring in de firma, tekenaars / ontwerpers en uitvoerende kennis. Ons netwerk leidt ons tot enkele tientallen aannemers waarvan we zeker zijn dat er degelijk werk wordt geleverd met degelijke materialen. "Kwaliteit" is dan ook een woord dat hoog in het vaandel wordt gedragen.

Wie gingen je voor?

Onze (eind)klanten zijn in hoofdzaak particulieren die wel willen maar niet kunnen. Niet negatief bedoeld, doch een boekhouder laat U ook geen meubels maken. Wij trachten onze klanten bij te staan om een deftig parcours af te leggen zonder onvoorziene kosten / uitlopende planning / Transparant, communicatie, no-nonsens zijn de kernwoorden van onze werking naast kwaliteit. Met een positieve ingesteldheid doen we ons werk: "Positief ingestelde mensen zien nooit problemen, negatief ingestelde mensen nooit oplossingen" "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt"

Soort bureau

Bouwcoördinatie
Renovatie
Technisch
Woningbouw

Onze locatie

Logo M.L.C. Consultancy

M.L.C. Consultancy

M.L.C. Consultancy


Barnumstraat 13 8760 Meulebeke
0494268162 Klik om te bellen