P.lan architectenbureau


Baron Ruzettelaan 160 8310 8310
050/375353 Klik om te bellen

Over P.lan architectenbureau

Waarom is P.lan architectenbureau de beste keuze voor jou?

"van P.lan tot uniek (t)huis" Met een ruimte ervaring in de bouw, profileren we ons volop in de privéwoningbouw. Ons streven bestaat erin de bouwheer bij te staan gedurende alle fases van het bouwen. Van droom tot thuis. Omdat wij groot belang hechten aan het bouwen van jou thuis. Ons team van architecten staat voor je klaar.

Meer over P.lan architectenbureau:

Een doel zonder PLAN is slechts een wens. Jouw wens of droom is wat we willen horen. Zo ontwerpen we geen huis, maar creëren wen een thuis. Wonen kun je immers overal. Thuiskomen daarentegen.... Rond jouw behoeften ontstaat het ontwerp, in een persoonlijke interactie van mens tot mens. Onze uitgesproken keuze voor de privéwoningbouw laat toe om ingenieuze en vernieuwende verhalen te blijven schrijven en je zo veel mogelijk zorgen te onthouden. Over de voorbije 25 jaar schreven we met trots mee aan het verhaal van veel mensen. Jouw idee onze expertise. Als dat geen PLAN is.

Wat kan P.lan architectenbureau je bieden?

De nieuwste technologieën laten ons toe om je grootste investering realistisch in beeld te brengen. Je koop geen auto door enkel een fotootje te bekijken. Laat staan dat je dat met je huis zou doen. PLAN toont het je zo realisch als maar kan. Dankzij onze VR-technologie wandel je letterlijk door en rond je toekomstige woning.

Wie gingen je voor?

Een huis bouwen is voor veel mensen inmeers de grootste investering die ze in hun leven doen. Wij zorgen voor rust gedurende het hele bouwproces.

Soort bureau

Renovatie
Woningbouw

Onze locatie

Logo P.lan architectenbureau

P.lan architectenbureau

P.lan architectenbureau


Baron Ruzettelaan 160 8310 8310
050/375353 Klik om te bellen